Bozzay díj 2017 : Pál Kata

 

Nyolc éven keresztül kiváló tanulmányi eredménnyel, több esetben kitűnően zárta a tanéveket. Példamutató magatartású és szorgalmú tanuló.

 

Beállítottsága miatt elsősorban humán szaktárgyi területen mérettette meg magát rendszeresen. Az iskola egyik legjobb nyelvtanosaként a Bendegúz anyanyelvi versenyen minden évben kiválóan szerepelt, kétszer országos döntőbe is jutott. Az Arany János levelezős anyanyelvi versenyek országos kilencedik helyezettje.

 

A HEBE országos német levelezős versenyen mindig a legjobb tizenötben szerepelt. A német állam által finanszírozott komplex DSD 1. nyelvvizsgát sikeresen teljesítette.

 

A „Fénymese” meseíró pályázat sikeres résztvevője. Az iskola versmondó versenyén elsőtől- nyolcadik osztályig minden évben dobogós helyezést ért el.

 

Az iskolai műsorok és megemlékezések rendszeres szereplője. Hosszú éveken át, a néptánccsoport tagjaként, a Városlődi Nemzetiségi Találkozók részese, kiváló minősítések elérője.

 

Többször volt osztályának diákönkormányzati képviselője. Idén a megyei diákparlamenten képviselte iskolánkat, és ellátta diákönkormányzatunk elnöki teendőit.

 

Humán érdeklődése ellenére kipróbálta magát más területeken is. A Herman Ottó természettudományi verseny országos döntőjébe jutott, ahol tizenharmadik lett. Matematika és sportversenyeket is megjárva talált rá az anyanyelv és idegen nyelv mellett mindennapi tevékenysége kiegészítése céljából az akrobatikus rock and rollra. Nyolc éve a balatonfüredi Kid Rock sportegyesület tagja és rendszeres fellépője.

 

Önként vállal feladatait megbízhatóan, magas színvonalon teljesíti.

 

Tanulmányait a Veszprémi Lovassy László Gimnázium német nemzetiségi tagozatán folytatja.

 

Társainak példaképül ajánljuk.


2024-04-19

Leendő elsősök beiratkozása

2024-04-22

Dr. Oláh Kálmán előadása a káros szenvedélyekről - 5-6.o.

2024-04-23

Úszásoktatás 3-6.o.

2023/24 tanév programja


Digitális napló :


2023 Nyári nemzetiségi tábor - Lengyel - Annafürdő


2022 Nemzetiségi német nyári tábor - Sopron


2021 Nemzetiségi német nyári tábor - Lengyel-Annafürdő


2019 Nemzetiségi német tábor


BAFIT


A Zánkai Általános Iskoláért Alapítvány


BUSZMENETREND :


2018 Nyári német táborok


HATÁRTALANUL :Német +