Legfrissebb fotó :

4. o. az Erzsébet-táborban

Bozzay-díj 2023

 Molnár Boglárka

 

Bogi első osztályos korától kiemelkedett társai közül példás magatartásával és kitűnő tanulmányi eredményével. Minden tanévben a legtöbb tantárgyból tantárgyi dicséretet is kapott, általános nevelőtestületi dicséretben részesült. Kiskora óta foglalkozik zenei tanulmányokkal is, zongora hangszeren játszik. A kötelező német nyelv tanulása mellett angolul is tanul, azt is kiváló szinten teljesíti. Feladatait mindig pontosan, megbízhatóan végzi, társainak segít a tanulásban. Tanulmányi versenyeken is indult. Kimagasló központi felvételi eredménye következtében tanulmányait a következő tanévtől a balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnáziumban folytatja, ahol reméljük, öregbíti iskolánk jó hírnevét.

 

Szabó Csoma Győző

 

Csoma, iskolánk Diákönkormányzatának a vezetője, amit nagy lelkesedéssel és odafigyeléssel végez. Nagy segítséget nyújt a diákokkal kapcsolatos programok szervezésében, lebonyolításában. Viselkedésével, hozzáállásával példát mutat a kisebbeknek. Jeles tanulmányi eredménye és a reál tantárgyakban mutatott kiemelkedő tehetsége révén felvételt nyert a győri Révai Miklós Gimnázium matematika-fizika tagozatára, ahol biztosak vagyunk benne, hogy maximálisan helyt fog állni. Számos tanulmányi és sportversenyen indult, mindig lehetett rá számítani. A fizika szakkörön nyújtott teljesítménye kimagasló volt, kísérletbemutatók során főszerepet vállalt. Szavalóversenyek, községi és iskolai ünnepélyek, karácsonyi műsorok állandó szereplője volt. Tájékozottságával, nyitott személyiségével az osztályközösség meghatározó tagja volt. Kívánjuk, hogy választott középiskolájában hasonlóan okos, gondolkodó, megbízható tagja legyen a közösségnek!

 

Györkös Áron

 

Áron az a diákunk, aki nem hangoskodással, magamutogatással, hanem csendes, szerény intelligenciájával vívta ki tanárai és társai elismerését. Jeles tanulmányi eredményét példamutató magatartással és szorgalommal érte el. Kiemelkedő érdeklődést és tehetséget mutatott a természettudományok terén. Ebben a tanévben egy több mint fél évig tartó kutatómunkát végzett, amelynek következtében a Kutatógyerekek Tudományos Konferenciáján országos második helyezést ért el. Feladatait, megbízatásait mindig magas szinten teljesítette, társaival jó viszonyt folytatott, az osztályközösség számára példaértékű volt viselkedése. Központi felvételi dolgozatának kiemelkedő eredményével felvételt nyert a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium természettudományi tagozatára, ahol emelt szinten tanulhatja kedvelt tantárgyait. Kutatásaiban további sok sikert kívánunk!

 


2023/24 tanév programja


Digitális napló :


2023 Nyári nemzetiségi tábor - Lengyel - Annafürdő


2022 Nemzetiségi német nyári tábor - Sopron


2021 Nemzetiségi német nyári tábor - Lengyel-Annafürdő


2019 Nemzetiségi német tábor


BAFIT


A Zánkai Általános Iskoláért Alapítvány


BUSZMENETREND :


2018 Nyári német táborok


HATÁRTALANUL :Német +