Legfrissebb fotó :

Élményeink a 20. héten

Apró élményeink - 20. hét

 

 

A 20. héten is élmény volt Bozzaysulisnak lenni.

 

További cukiságok a Galériában!

Bringázz a suliba!

Idén második alkalommal hirdettük meg a Szülői Munkaközösség támogatásával a Bringázz a suliba! hetet. A program célja most is az volt, hogy a gyerekek autó helyett gyalog, kerékpárral, rollerrel vagy közösségi közlekedéssel érkezzenek az iskolába. Idén is nagy sikert aratott a kezdeményezés, közel 100 gyerek vett benne részt, 30-nál is többen kerékpároztak, de voltak rollerek, sokan jöttek gyalog, és még többen busszal. Köszönet az iskolának a program befogadásáért, az SZM-nek a támogatásért, amiből meg tudtuk venni a négyszínű tollakat a végére és a szülőknek, hogy vállalták a kényelmetlenséget a környezettudatos nevelés érdekében. Külön köszönöm az óvodásoknak, és Ringler-Szabó Irénnek a program ovira történő adaptálását is. Idén is jó volt látni a sok mosolygó kipirult arcot – már reggel 8 óra előtt! Jövőre újra – de legyen minden hét Bringázz a suliba!-hét. 

 

 

További képek megtekinthetők a Galériában!

 

Hallo Berlin!

Iskolánkból idén is szép számmal jelentkeztek a Hallo Berlin! országos német projektversenyre. Csoportos (490 tanuló) és egyéni (70 tanuló) kategóriában 3 nyelvi szinten 43 tanuló nagy lelkesedéssel oldotta meg a különböző típusú feladatokat, amelyek között voltak nyelvi feladatok, országismereti feladatok és projekt feladatok is. Iskolánk tanulói szép eredményeket értek el a versenyen, melyhez itt is gratulálunk.

 

 

 

További képek megtekinthetők a Galériában!

 

Kerékpárverseny

Az elmúlt pénteken a Bozzay Pál Általános Iskola diákönkormányzata és Zánka község körzeti megbízottja, Hetesi András törzszászlós úr a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny tiszteletére ismét remek hangulatú elméleti előadást és gyakorlati megmérettetést szervezett diákjainknak. Délelőtt mind az alsósok, mind a felsősök elméleti előadáson vettek részt, új ismereteket szereztek a legfrissebb közlekedési szabályokról. Két órakor nagy szabású kerékpáros ügyességi verseny vette kezdetét, amelyen újra bebizonyították diákjaink felkészültségüket.

Az eredmények a következők:

 

1-2. osztályos tanulók:

 

1. helyezett: Pádár Dorina

2. helyezett: Tóth Levente

3. helyezett: Bíró Gábor

 

3-4. osztályos tanulók:

 

1. helyezett: Dobosi Kornél

2. helyezett: Boros-Szuper Levente

3. helyezett: Nyírő Nóra

 

5-6. osztályos tanulók:

 

1. helyezett: Csongár Kende

2. helyezett: Nagy Bendegúz

3. helyezett: Boros-Szuper Bonifác

 

Minden résztvevőnek gratulálunk!

 

 

További képek megtekinthetők a Galériában!

 

Erasmus+

Kutató Gyerekek Tudományos Konferencia

Komárcsevics Szabolcs 7. osztályos tanulónk a Kutató Gyerekek Tudományos Konferencia Országos döntőjén II. helyezést ért el Kutatásmódszertan kategóriában. Szívből gratulálunk Neki és felkészítő tanárának, Dr. Oláh Éva Máriának! További sikeres tanulást és kutatótevékenységeket kívánunk Szabolcsnak!

 

 

 

Elcsípett apró élményeink - 19. hét

 

A 19. héten is élmény volt Bozzaysulisnak lenni.

 

További cukiságok a Galériában!

Madarak és fák napja

 

 

Utazás a pénz körül - Bőröndmúzeum

A Pénzmúzeum Magyarország egyik leglátványosabb, interaktív múzeuma. 50 szupermodern installáció, számtalan játék és hazánk legérdekesebb numizmatikai gyűjteménye várja a látogatókat. Különleges kezdeményezése a 2023 őszén induló Bőröndmúzeum projekt, amelyben a pénzügyi ismereteket „bőröndbe csomagolják”, és meglátogatják az ország általános és középiskoláit az interaktív programokkal. A rendhagyó előadások felső tagozatos tanulóknak szólnak, ahol a diákok az általános pénzügyi ismeretekkel korszerű, játékos, interaktív pedagógiai módszerek mentén ismerkedhetnek meg.

Meghívásunkra a zánkai iskolába május 3-án látogattak el és nem csalódtunk. Érdekfeszítő, ötletgazdag feladatokban bővelkedő előadáson vehettek részt tanulóink, bővíthették ismereteiket a témakörben.

 

Nagyon szépen köszönjük, nagyon élveztük!

 

 

További képek megtekinthetők a Galériában!

Kerékpáros ügyességi verseny

ÖSSZES HÍR

2024-05-21

Úszásoktatás 3-6.o.

2024-05-21

Iskolafogászat 5. és 6. o.

2024-05-22

Versünnep - felső tagozat

2023/24 tanév programja


Digitális napló :


2023 Nyári nemzetiségi tábor - Lengyel - Annafürdő


2022 Nemzetiségi német nyári tábor - Sopron


2021 Nemzetiségi német nyári tábor - Lengyel-Annafürdő


2019 Nemzetiségi német tábor


BAFIT


A Zánkai Általános Iskoláért Alapítvány


BUSZMENETREND :


2018 Nyári német táborok


HATÁRTALANUL :Német +