Legfrissebb fotó :

Határtalanul 2024

2006-ban Bozzay-dí­jat kapott tanulóink

BENE ÁDÁM

(7. osztályos tanuló)

Évek óta jól tanul. Közösségi munkája kimagasló, és a sportban is kiemelkedő eredményeket ért el. Körzeti, megyei és országos versenyen is képviselte iskolánkat atlétikában, és a focicsapatnak is nélkülözhetetlen tagja. Az idei atlétikai országos versenyen Kazincbarcikán csapatban és egyéni futásban a jövő héten reméljük tovább öregbíti a Bozzay iskola hírnevét, mint újdonsült Bozzay-díjas diák.RÓKA ÁDÁM

(7. osztályos tanuló)

Tartósan kiváló tanulmányi eredményű és szorgalmú tanuló. Már 3. osztálytól részt vett különböző versenyeken, ahol egyéni indulóként és csapatban is eredményesen szerepelt matematikából. Az idei tanévben két országos versenyen is képviselte iskolánkat: a Balaton vetélkedőn csapatversenyben 2. helyezett, a Herman Ottó országos versenyen 9. helyezett lett. Eredményei alapján kiérdemelte a Bozzay-díjat.


VÁLI HELGA

(8. osztályos tanuló)

Évek óta kimagasló tanulmányi eredményű, példamutató magatartású és szorgalmú tanuló. Kitűnő érdemjegyei is bizonyítják kiváló teljesítményét. Rendszeres résztvevője iskolánk azon csapatának, amely a több megyére kiírt műveltségi vetélkedőn mindig eredményesen szerepel. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy ebben az évben tagja lett annak a megyei válogatottnak, amely országos közlekedésbiztonsági versenyen vesz részt. Közösségi munkája is nagyon jó, fentiek bizonyítják, hogy nála méltó helyre kerül a Bozzay-díj.

 

 

 


2024-06-12

Erzsébet-tábor felső tagozat

2024-06-12

Erzsébet-tábor 4.o.

2024-06-13

Erzsébet-tábor 4.o.

2023/24 tanév programja


Digitális napló :


2023 Nyári nemzetiségi tábor - Lengyel - Annafürdő


2022 Nemzetiségi német nyári tábor - Sopron


2021 Nemzetiségi német nyári tábor - Lengyel-Annafürdő


2019 Nemzetiségi német tábor


BAFIT


A Zánkai Általános Iskoláért Alapítvány


BUSZMENETREND :


2018 Nyári német táborok


HATÁRTALANUL :Német +